Colony Dizisinin Konusu Nedir? Oyuncuları Ve İsimleri Neler? Colony Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm?

Klasik uzay istilası filmlerinin çok ötesinde psikolojik tahlilleri de içermesi ile bilim kurgu severleri kısa zamanda kendine bağlamayı ve her sezon sonu yeni sezon ne zaman sorularının sorulmasını sağladı.

Klasik uzay istilası filmlerinin çok ötesinde psikolojik tahlilleri de içermesi ile bilim kurgu severleri kısa zamanda kendine bağlamayı ve her sezon sonu yeni sezon ne zaman sorularının sorulmasını sağladı. Sürükleyici ve merak uyandıran yapıma dair konusundan oyuncularına kadar pek çok konu araştırılıyor. 

Colony Dizisinin Konusu Nedir? 

Colony dizisinin konusu uzaylıların istilası ile şekilleniyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin en önemli metropollerinden Los Angeles'ı yakın bir zamanda büyük bir felaket beklemektedir. Bu felakete yol açacaklar ise uzaylılardır. Uzaylılar tarafından işgal edilen şehirde insanlara esaret hayatı yaşamaya mahkum olurlar. Şehrin güvenliği ve kontrolleri uçan yapay zekaya haiz robotlar tarafından sağlanmaktadır. İnsanlar uzaylıların koydukları katı kurallara uymak zorundadır. Aksi halde bunun bedelini canı ile ödemektedir. 

Eski bir FBI ajanı olan Will Bowman'ın en küçük oğlu işgal esnasında bir duvarla ikiye ayrılan eyaletin diğer tarafında kalmıştır. Will Bowman küçük oğluna kavuşabilmek amacı ile istilacılarla anlaşma yaparak tüm halkın ezilmesine ses çıkarmayan hükümet için çalışmaya başlar. Will'in eski eşi Katie Bowman ise istilacılara karşı direniş gösteren ekibin gizli ajanıdır. Will bu durumu bilmemektedir. Will'den öğrendiği bilgileri direnişçilere aktarmaktadır. 

Devlet Will Bowman'ı devlete asilik eden direnişçileri bulmak ve tutuklamakla görevlendirir. Artık Will zor bir kararın ortasındadır. Ailesinin ve çevresindeki insanların hayatını kurtarmak gibi ağır bir görev omuzlarında iken diğer taraftan da diziye adını veren koloniler arasındaki direnişçilerin hareketine son vermelidir. Bütün bu karmaşanın ortasında dünyayı bekleyen en büyük tehlike ise uzaylıların istilasına rağmen hayatta kalmak ve yaşama devam edebilmektir. Çünkü bunu başaramamak insanlığın sonunu getirecektir. 

Oyuncuları ve İsimleri Neler? 

Beğenilerek izlenen Colony dizisinin oyuncu kadrosunda daha önce başarılı projelerde yer alan ünlü oyuncular göze çarpıyor. Dizinin oyuncuları arasında Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Peter Jacobson, Isabella Crovetti, Tory Kittles ve Alex Neustaedter gibi yetenekli ve başarılı isimler yer alıyor. 

 Josh Holloway: Will Bowman

 Sarah Wayne Callies: Katie Bowman

 Tory Kittles: Broussard

 Peter Jacobson: Alan Snyder

 Isabella Crovetti: Gracie Bowman

 Amanda Righetti: Madeline

 Alex Neustaedter: Bram Bowman

 Jacob Buster: Charlie Bowman

 Ally Walker: Helena

 Kathleen Rose Perkins: Jennifer McMahon

 Erin Way: Lindsey

 Cooper J. Friedman: Hudson

 Christian Clemenson: Dan Bennett

 Adrian Pasdar: Nolan Burgess

Colony Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm?

Colony dizisinin kaç sezon ve bölümden oluştuğu da yanıtı merak edilen sorular arasında. Colony dizisi 3 sezon çekilmiş olup dizi yayıncısı tarafından 3. sezonun ardından iptal edilmiştir. Hayranları ise 4. sezonu beklerken 3. sezonun ardından dizinin bitmesi ile hayal kırıklığına uğramıştır. Colony 3 sezon toplam 27 bölüm olarak çekilmiştir. 

Colony Dizisinin Yönetmeni Kimdir? 

Colony dizisinin yönetmen koltuğunda Ryan J. Condal ve Carlton Cuse oturuyor. Dizinin yönetmenleri kadar yapımcılarının kimler olduğu da araştırılıyor. Los Angeles'ta çekilen Colony dizisi, Josh Holloway ve başarılı senaristlerinin yanı sıra Nelson McCormick ile Juan Jose Campanella gibi isimlerin yapımcılığı üstlendiği bir yapım. 

Colony Dizisinin Künyesi 

 Başlangıç Tarihi: 14 Ocak 2016

 Bitiş Tarihi: 27 Temmuz 2018 

 Ülke: ABD 

 Dil: İngilizce 

 Televizyon: USA Network 

 Oyuncular: Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Isabella Crovetti 

 IMDb Puanı: 7,5

 Süre: 50 dakika 

 Sezon: 3 

Colony Dizisi