Euphoria Dizisinin Konusu Nedir? Oyuncuları Ve İsimleri Neler? Euphoria Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm?

Kendisine bir kimlik arayışı içinde olan Rue, arkadaşlarının da etkisiyle yaşamını drama çevirecek farklı konuları alışkanlık haline getirir.

Kendisine bir kimlik arayışı içinde olan Rue, arkadaşlarının da etkisiyle yaşamını drama çevirecek farklı konuları alışkanlık haline getirir. Tüm bu yaşananlar ise Rue’nin yaşamını altüst etmek için yeterli konumdadır.

Son zamanlarda artan gençlik yapımlarının pek çoğuna argo tabiriyle diss atmak gayesiyle hazırlanan bu dizinin istediğini başarmış olduğu gelen tepkilere göre açıkça belli bulunur. Bu tarz dizilerde aktarılmakta olan hikayelerdeki ergenlik çağındaki kişilerin seks, uyuşturucu ve aile sorunlarına gönderme yapılarak daha iddialı bir yapıt yapmaya çalışan Euphoria dizisi bunuiyi derecede başarabilmiş gibi görünmektedir. Dizinin çok sayı içinde ağır cinsel sahnelerinin bulunduğunu da eklemeden geçmemek lazım gelir.

Euphoria Dizisi Oyuncuları ve İsimleri Neler?

 1-) Maude Apatow (Lexi Howard)

 2-) Angus Cloud (Fezco)

 3-) Eric Dane (Cal Jacobs)

 4-) Alexa Demie (Maddy Perez)

 5-) Jacob Elordi (Nate Jacobs)

 6-) Barbie Ferreira (Kat Hernandez)

 7-) Nika King (Leslie Bennett)

 8-) Storm Reid (Gia Bennett)

 9-) Hunter Schafer (Jules Vaughn)

 10-) Algee Smith (Chris McKay)

 11-) Sydney Sweeney (Cassie Howard)

 12-) Zendaya (Rue Bennett)

 13-) Alanna Ubach (Suze Howard)

 14-) John Ales (David Vaughn)

 15-) Javon ‘Wanna’ Walton (Ashtray)

 16-) Austin Abrams (Ethan)

 17-) Keean Johnson (Daniel)

 18-) Lukas Gage (Tyler)

 19-) Tyler Timmons (Troy)

 20-) Sophia Rose Wilson (BB)

 21-) Tristan Timmons (Roy)

 22-) Bruce Wexler (Robert)

 23-) Zak Steiner (Aaron)

 24-) Ruben Dario (Ted)

 25-) Greg Bryan (Coach)

 26-) Colman Domingo (Ali)

 27-) Mercedes Colon (Kat’in annesi)

 28-) Nolan Bateman (Wes)

 29-) Marsha Gambles (Bayan Marsha)

 30-) Jeremiah Birkett (Müdür Hayes)

 31-) Jeff Pope (Johnny Unite)

 32-) Wilzette Borno (Resepsiyon Görevlisi)

 33-) Aileen Burdock (Dedektif Riley)

 34-) Hannah Nordberg (Emma)

 35-) Quintessa Swindell (Anna )

Euphoria Dizisi Kaç Sezon, Kaç Bölüm?

Euphoria dizisi 2 sezondur özel bir kanal sayesinde yayın hayatına başarılı bir biçimde devam etmektedir. 2 sezon süresince yaklaşık 15 bölümdür ekranlarda sevilmekte olan Euphoria dizisini görülebilir.

Euphoria Bütçesi ve Hasılatı Nedir?

Euphoria dizisi özel kanal sayesi ile yayınlanan bir dizidir. Dizinin yapılmakta olan araştırmalara göre en yüksek bütçeye sahip yapımlardan bir tanesi olduğu kanıtlanmıştır. Dizi yapımcısının net bir biçimde dizinin bütçesini söylememesi ise diğer bir tartışma hususlardandır. Euphoria dizisi her ne kadar sevilmektedir bir dizi olsa da istediği hasılata maalesef ulaşılamamıştır. Bu sebeple de bütçe konusunda bazı sorunlara düşmüştür. Dizi yapımcısının dizi için yüksek bütçe ayırtması ve bu bütçenin 2 sezondur hasılat biçiminde geri dönmemiş olması dizi için üzücü bir konudur.

Europhia Dizisi Yapım Kadrosu Kimlerden Oluşmaktadır?

Euphoria dizisinin yönetmen sandalyesinde Sam Levinson yer almaktadır. Dizinin 2 sezondur başarılı bir biçimde ilerlemesine yardımcı bulunan Sam Levinson, dizinin senaristliğini de üstlenmektedir. Bu başarısı yalnızca yönetmen koltuğunda değil aynı anda da dizinin hususunu oluşturma hususunda da yer alır.

HBO dizisinin yapımcı sandalyesinde se Drake yer almaktadır. Güçlü dizi ve filmlerle kendini göstermekte olan Drake, Euphoria dizisinin de yapımcılığını üstlenmektedir.

Euphoria serisinin senaristliğini, yönetmen koltuğundaki ad yapmaktadır. Yani dizinin senaristi biçiminde Sam Levinson gösterilmektedir. Kaliteli bir yönetmen ve senarist olarak gözüken Sam Levinson uzun seneler dizi ve film sektöründe başarısını katlamış bir bireydir.

Euphoria Dizisi