Otomobilin farından bile kuzu çıktı

Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ekipleri, Suriye'nin Tel Abyad kentinden Akçakale Gümrük Kapısı'na gelen, sürücüsünün ismi açıklanmayan bir otomobili durdurdu.Foto/DHAKontroller sırasında otomobilin ön ve arka kısımlarından ses geldiği belirlendi.

Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ekipleri, Suriye’nin Tel Abyad kentinden Akçakale Gümrük Kapısı’na gelen, sürücüsünün ismi açıklanmayan bir otomobili durdurdu.

Foto/DHA

Kontroller sırasında otomobilin ön ve arka kısımlarından ses geldiği belirlendi. Detaylı inceleme yapan ekipler, otomobilin far bölümü ile akaryakıt deposuna gizlenmiş, ses çıkarmaması için ağızları bantlanmış 4 kuzu tespit edildi.

Foto: DHA

Kuzular bulundukları yerden çıkarılırken, sürücü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. (DHA)

Otomobilin