Vivo V21 5G satışa çıkıyor

Cihaz Flipkart aracılığıyla satılabilir.

Cihaz Flipkart aracılığıyla satılabilir. vivo Hindistan ayrıca kendi web sitesinde bir tanıtım sayfası da kurdu; bu, V21 5G’nin arkasındaki üçlü kamera kurulumunun 64MP birincil kamera içereceğini, çentik içindeki selfie atıcının ise 44MP sensör kullanacağını ortaya çıkardı.

Kamera kurulumu loş koşullarda daha parlak fotoğraflar çekmenize olanak tanıyan birkaç flash modülle birleştirilecek. Hem birincil hem de selfie kameraların OIS ile geleceğini de belirtmekte fayda var. Vivo V21 5G, dahili 8GB RAM’e sahip olacak. Ancak akıllı telefon, toplam 11GB RAM sunmak için akıllı telefonun 3GB dahili depolamasını kullanacak Genişletilmiş RAM özelliğine sahip olacak.

V21 5G’nin üç renk seçeneği olacak – Sunset Dazzle, Arctic White ve Dusk Blue. Sonuncusu 7.29 mm kalınlığında ve 176 gram ağırlığında olurken, diğer ikisi biraz daha kalın (7.39 mm) ve daha ağır (177 gram) olacak. V21 5G bir Mat Cam Tasarımına sahip olacak. Vivo henüz akıllı telefonun tasarım sürecini detaylandırmadı ancak bir endüstri kaynağından telefon üreticisi tarafından kullanılan 2.5D AG camın “yüksek pürüzlülüğe ve yüksek geçirgenliğe” sahip olduğu öğrenildi.

Yüksek pürüzlülük cama daha rahat bir doku kazandırarak telefonu daha az kaygan ve parmak izlerine karşı daha dirençli hale getiriyor. Öte yandan, yüksek geçirgenlik, arka panelin görünümünü, dokusunu ve değer algısını iyileştirmek için camın altındaki renkli kaplamanın ve dokulu filmin etkisinin görünmesini sağlıyor.

Kaynak ayrıca V21 5G’nin üç renk yelpazesinin arkasındaki fikirden bahsetti. Arctic White, ilk güneş ışığından sonra karlı dağın tepesini temsil ederken, Dusk Blue sabrın ve gücün rengi ve güçlü ve etkili bir cihaz arayanlar için yapılmış. Sunset Dazzle modeli, üçü arasında en ilginç olanı. Aynı zamanda Shimmery Horizon olarak da adlandırılacak ve vivo, ışık arka panele farklı açılardan çarptığında gökkuşağı benzeri bir etki elde etmek için bu renk grubu için özel bir çift kaplama teknolojisi kullanmış.