CANLI | Beşiktaş Sivasspor

Zirve yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş, üst sıralara tırmanmak isteyen Sivasspor'u konuk ediyor.

Zirve yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş, üst sıralara tırmanmak isteyen Sivasspor'u konuk ediyor. Beşiktaş-Sivasspor maçının canlı yayın anlatımı ve önemli pozisyonları SKOR'da...

Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor ile Vodafone Park’ta karşı karşıya geliyor. Kritik maçın hakemi Arda Kardeşler…

CANLI ANLATIM

Sayfa önemli pozisyonlarda güncellenecektir. Sayfayı yenilemek için tıklayınız.

Beşiktaş 0-0 Sivasspor

1′ Karşılaşma başladı. 3′ Rosier’in uzaklaştırmadığı topu Hakan Arslan kafayla Gradel’in önüne bıraktı. Gradel’in ceza sahası içinde müsait pozisyonda yaptığı sert vuruşu Utku çeldi.

Erzurumspor ve Ankaragücü karşılaşmalarında alınan 6 puanla zirve yarışının içine giren Beşiktaş, ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor'u ağırlıyor. Konyaspor ve Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyetlerle orta sıralara yükselen Sivasspor ise, serisini zorlu deplasmanda da sürdürmek istiyor.

İLK 11’LER

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Necip, Atiba, Mensah, Ghezzal, Nkoudou, Güven

YEDEKLER: Utku, Montero, Oğuzhan, Larin, Hasic, N’Sakala, Dorukhan, Atakan, Kartal, Serdar

TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın

SİVASSPOR: Samassa, Marcelo, Caner, Appindangoye, Uğur, Robin, Fajr, Hakan Arslan, Erdoğan, Gradel, Yatabare

YEDEKLER: Ali, Muammer, Ziya, Claudemir, Cofie, Felix, Ninga, Yasin, Kone, Kayode

TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

Beşiktaş'ta zorlu karşılaşma öncesinde Josef de Souza, Gökhan Töre ve Adem Ljajic sakatlıkları nedeniyle forma giyemiyor. Ayrıca annesi vefat eden Aboubakar da kadroda yer almıyor. Sivassporda ise Rybalka'nın sakatlığı bulunuyor.

Sivasspor deplasmanda üstün

İki takım bugüne kadar ligde 28 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Beşiktaş rakibini 13 kez mağlup ederken, Sivasspor da 10 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. 5 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş'ın sahasında oynanan karşılaşmalarda ise Sivasspor'un üstünlüğü bulunuyor. 13 maçta Beşiktaş 5 galibiyet alırken, 2 mücadele beraberlikle sonuçlandı, Sivasspor ise 6 kez sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Bu maçlarda Beşiktaş rakibine 39 gol atarken, kalesinde ise 33 gol gördü.

Geçtiğimiz sezon Abdullah Avcı yönetiminde Beşiktaş, rakibine 2 maçta da yenilirken, ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Sivasspor mücadelesinde alınan mağlubiyet ve ardından kupada gelen Erzurumspor yenilgisi sonrasında Avcı'yla yollar ayrılmış, yerine ise Sergen Yalçın göreve gelmişti.

CANLI