CANLI | Ve Mesut Özil Fenerbahçe'ye resmi imzayı atıyor

Fenerbahçe'nin Arsenal'den transfer ettiği dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil için imza töreni düzenleniyor.

Fenerbahçe'nin Arsenal'den transfer ettiği dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil için imza töreni düzenleniyor. Tüm gelişmeleri anbean canlı olarak haberimizden takip edebilirsiniz...

Fenerbahçe’nin Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde Mesut Özil için düzenlediği imza törenine, Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve tüm yönetim kurulu üyeleri katılıyor. Pandemi kuralları çerçevesinde sınırlı sayıda basın mensubunun alındığı törende, 64 medya kuruluşundan 116 basın mensubu bulunuyor.

İmza törenindeki gelişmeleri canlı olarak aktarıyoruz… (Sayfayı güncellemek için tıklayın!)

Mesut Özil: “Öncelikle herkesi selamlıyorum. Ne diyeceğimi aslında bilmiyorum, heyecanlıyım. Başkanımızın dediği gibi Fenerbahçe için rüyaydı, benim için hayaldi. İki taraf için de muhteşem bir bağlantı olacak. İnşallah takıma sahada yeteneğimle faydalı olacğaım. Başarılı bir sezon geçiririz takım olarak. Bir Fenerbahçeli olarak takıma her zaman inandım. O yüzden burada olduğum için de mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum”

Soru: Mesut Özil’i kim Fenerbahçeli yaptı?

Mesut Özil: “Beni Fenerbahçeli yapan aslında kendimim. Küçükken maçları seyrederken birisi Galatasaraylı, biri Beşiktaşlı oluyordu. Ben hep Fenerbahçeliydim ve öyle de kalacak.

Soru: Geçmiş zamanda Jay-Jay Okocha’yı ve Rıdvan Dilmen’i beğendiğini söylemişti, şu anda beğendiği biri var mı?

Mesut Özil: “Eskiden Okocha’yı çok beğeniyordum. Şimdiki Fenerbahçe’de Pelkas’ı çok beğeniyorum. Aynı pozisyonda oynadığımız için. Çok yetenekli bir oyuncu.”

“Her şey güzel olacak”

Soru: Fenerbahçe uzun süredir başarıya aç, senin gelişinle inanmışlık arttı. Bu beklenti sende baskı oluşturuyor mu?

Mesut Özil: “Futbolcu her zaman baskı hisseder. Fenerbahçe’de de baskı olacağını biliyordum. Fenerbahçe farklı bir şey benim için. Sevdiğim ve değer verdiğim kulüp. Elimden geleni yapacağıma inanıyorum. İnşallah her şey güzel olacak.”

Mesut Özil: “Hep Fenerbahçeliydim, öyle de kalacak.”#FenerSignMesut  pic.twitter.com/EPOS8bW3jG

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) January 27, 2021

CANLI