CANLI YAYIN | Konyaspor 1-1 Galatasaray (ilk yarı sona erdi)

Konyaspor Galatasaray maçını canlı olarak SKOR'dan takip edebilirsiniz...

Konyaspor Galatasaray maçını canlı olarak SKOR'dan takip edebilirsiniz... Süper Lig'in 17. haftasında İttifak Holding Konyaspor sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Sarı kırmızılılar eksiklere rağmen 3 puanı alarak zirve takibini sürdürme peşinde. Konyaspor Galatasaray maçının canlı anlatımı ve tüm detayları haberimizde.

İttifak Holding Konyaspor Galatasaray maçını canlı olarak SKOR’dan takip edebilirsiniz… Süper Lig’de hafta içi devam eden 17’inci haftada heyecan Konyaspor Galatasaray mücadelesi ile devam ediyor. 30 puanla liderliği kovalayan Galatasaray kritik deplasmanda kazanarak maç fazlasıyla zirveye oturmak istiyor. İki takımda da sakatlar ve cezalı oyuncular nedeniyle büyük eksiklikler bulunuyor. 19 puanı bulunan Konyaspor İsmail Kartal yönetiminde büyük maç kazanarak çıkış yapmak istiyor.

İŞTE İLK 11’LER:

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Oğuz, Jevtovic, Shengelia, Milosevic, Daci, Cikalleshi

Galatasaray: Okan, Linnes, Luyindama, Donk, Saracchi, Taylan, Ömer Bayram, Belhanda, Emre Akbaba, Oğulcan, Diagne

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI CANLI ANLATIMI (Sayfayı yenilemek için tıklayın.)

İLK YARI SONA ERDİ! GOL! Galatasaray Diagne ile beraberliği yakaladı. Sağ kanattan Oğulcan’ın ortasında ceza sahası içinde müsait pozisyonda topu ağlara gönderen Diagne golden sonra Omar’ın formasını açtı. Maçta ikinci şut gol oldu. 43′ Luyindama’nın uzun pasında savunmanın arkasına sarkan Diagne’nin vuruşunda top farklı şekilde auta gitti. GOL! 39′ Konyaspor atağında sağ kanatta topla buluşan Skubic içeriye çevirdi, Daci’nin vuruşunda top ağlara gitti ancak ofsayt bayrağı kalktı. VAR’dan gelen karar sonrası Arda Kardeşler golü verdi. Maçtaki ilk isabetli şut gol oldu.  36′ ÇOK NET KAÇTI! Galatasaray’ın sağ kanattan Ömer’le kullandığı serbest vuruşta Sehic’i geçen topa arka direkte Diagne boş pozisyonda kafayı vurdu ancak top az farkla auta gitti. 29′ Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında ceza alanına çevrilen topa Emre rövaşeta denedi ancak savunma zamanında araya girdi. 23′ Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Saracchi’nin ceza alanına yaptığı orta doğrudan dışarı gitti. 13′ Konyaspor orta alanda kaptığı topla hızlı çıkmak istedi ancak Luyindama zamanında araya girerek tehlikeyi önledi. 6′ Konyaspor sağ kanattan geldi, Cikalleshi’nin çevirdiği topu Luyindama kornere gönderdi. Arda Kardeşler’in ilk düdüğüyle mücadeleye Galatasaray başladı.

İ.H. Konyaspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanan karşılaşma saat 19.00’da başladı ve mücadeleyi Arda Kardeşler yönetiyor. Konyaspor – Galatasaray maçını beIN Sports’dan canlı yayınlanıyor.

İKİ TAKIMDA DA EKSİKLER ÇOK FAZLA

Konyaspor’da Ömer Ali Şahiner, Miya, Alper, Adil, Anicic, Volkan, Hurdato ve Edouk sakatlıkları nedeniyle Galatasaray’a karşı olmayacak isimler.

Galatasaray’da ise Falcao, Etebo, Feghouli, Omar sakatlığı; Emre Kılınç, Arda ve Marcao ise cezaları nedeniyle kadroda yer almayacak.

GALATASARAY’DA 3 İSİM CEZA SINIRINDA

Galatasaray’da Ömer Bayram, Younes Belhanda ve Christian Luyindama, İttifak Holding Konyaspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Galatasaray 27 maçtır Konyaspor’a yenilmedi

Süper Lig’de Galatasaray’ı konuk edecek İttifak Holding Konyaspor, rakibi karşısında uzun süredir galip gelemiyor. Yeşil-beyazlı ekip, ligde Galatasaray’ı 27 maçtır yenemiyor.

Sarı-kırmızılı ekip karşısında ligdeki son galibiyetini 2003-2004 sezonunun ilk yarısında, 13 Eylül 2003’te evindeki maçta 1-0’lık sonuçla alan Konyaspor, rakibiyle daha sonra yaptığı 27 karşılaşmadan 20’sini yitirdi, 7’sinde berabere kaldı, 17 yılı aşkın süredir 3 puana ulaşamadı.

Süper Lig’de 39. randevu

Galatasaray ile Konyaspor, Süper Lig’de salı günü 39. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 38 maçtan 28’ini Galatasaray, 2’sini Konyaspor kazandı, 8 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların 75 golüne, yeşil-beyazlılar 21 golle yanıt verebildi. Takımlar arasında geçen sezon İstanbul’da oynanan maç 1-1 berabere biterken, Konya’daki karşılaşmayı Galatasaray 3-0 kazandı.

Konya’daki maçlar

Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda yaptığı 19 maçta galibiyet sayılarında 13-2 önde bulunuyor. İki takım, Konya’da 4 müsabakada da berabere kaldı.

En farklı skorlu galibiyetler

2007-2008 sezonunda İstanbul’da yapılan ve sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçı Galatasaray 6-0 kazandı. Bu sonuç, iki takım arasında lig tarihindeki en farklı skorlu karşılaşma oldu. Konyaspor ise Galatasaray karşısındaki iki galibiyetini de 1-0’lık sonuçlarla aldı.

CANLI