Pirlo: 'Ronaldo'nun sözleşmesinden oyundan çıkamaz diye bir madde yok'

Juventus'un yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Inter ile oynadıkları İtalya Kupası maçında oyundan alınınca mutsuzluğu yüzüne yansıdı.

Juventus'un yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Inter ile oynadıkları İtalya Kupası maçında oyundan alınınca mutsuzluğu yüzüne yansıdı. Juventus Teknik Direktörü Andrea Pirlo ise gerilimi tırmandıracak bir açıklama yaptı.

İtalya Kupası Yarı Final ilk maçında Inter ile Juventus karşı karşıya gelirken, siyah beyazlılar mücadeleyi 2-1 kazanmayı bildi.

San Siro’da oynanan karşılaşmada Lautaro Martinez’in golüyle 1-0 öne geçen Inter, Cristiano Ronaldo’yu tutamayınca Portekizli futbolcunun biri penaltıdan iki golüyle 2-1 mağlup oldu.

Ancak maça damga vuran olay ise, 77. dakikada oyundan alınan Cristiano Ronaldo’nun tepkisi oldu. Juventus Teknik Direktörü Andrea Pirlo, 33 yaşındaki Portekizli futbolcuyu oyundan çıkartarak Alvaro Morata’yı sahaya sürdü.

Hat-trick yapma şansını kaçıran ve oyundan alınmasına tepki gösteren Ronaldo’nun mutsuzluğu kameralara yansırken, hocası Pirlo ile de kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Ronaldo's reaction to being subbed off against Inter  pic.twitter.com/QQ8BoZ5KAt

— ESPN FC (@ESPNFC) February 3, 2021

Pirlo: