• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Teknoloji
  • SAĞLIK YEREL GENEL ÇEVRE ASAYİŞ COVID-19 Ters Köşe Magazin Eğitim
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Deprem bölgesinde görev yapan personele teşekkür iftarı
GENEL
Yayınlanma: 05 Nisan 2023 - 09:25
Güncelleme: 05 Nisan 2023 - 09:30

Deprem bölgesinde görev yapan personele teşekkür iftarı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak depremin ardından bölgede görev yapan kamu kurumları ve gönüllü kuruluşların personeliyle iftar programında buluştu.

GENEL
05 Nisan 2023 - 09:25
Güncelleme: 05 Nisan 2023 - 09:30
Yorumlar
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Deprem bölgesinde görev yapan personele teşekkür iftarı
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak depremin ardından bölgede görev yapan kamu kurumları ve gönüllü kuruluşların personeliyle iftar programında buluştu.

İftar programı esnasında bir konuşma yapan Vali Şıldak; kederle, acıyla bölgede gönülden emek veren herkese teşekkür eden Vali Şıldak programda yaptığı konuşmada, "Burada bulunan 400'e yakın kıymetli personelimiz, gönüllülerimiz, kurumlarımız hep birlikte büyük bir aileyi temsil ediyoruz. Hepimiz Balıkesir'i oluşturan parçanın birer unsuruyuz. Bugün itibarıyla deprem bölgesine giden kamu personeli sayımız 3 bin 977 olmakla birlikte bir hafta içinde bu sayı 4 bini geçecek. Özel sektör personeli 436, bölgeye giden gönüllülerin sayısı 201 iken, insan gücünün yanı sıra 390 kamu aracı, 321 kamu iş makinesi ve özel sektörden 70 iş makinesi ile bölgede Balıkesir'i temsil ettik. Bugün itibariyle bölgeye sevk edilen yardım tırı sayısı da bin 55'e ulaştı. Bizim emsalimiz olan illere göre Balıkesir'e gelince bu sayılar hep daha yüksek tezahür ediyor. Balıkesir, acı ile kedere boğulduğumuz günlerde büyük bir dayanışma ile yangın yerine dönen bölgeye can siperhane bir şekilde gönülden destek verdi. Bu salonda bulunan her birimiz, sizin temsil ettiğiniz çalışma arkadaşlarınız ve vatandaşlarımız durmaksızın el ele vererek ellerinde ne varsa bölgeye göndermeye, maddi ve manevi imkanları yansıtmaya yarışırcasına koştular. Elini taşın altına koyan bütün kurum kuruluşlarımıza, tüm yöneticilerimize, odalarımıza, borsalarımıza, iş insanlarımıza, sektör temsilcilerine ve değerli vatandaşlarımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum. Örnek bir dayanışma, birlik ve beraberlik ile bugünleri birlikte atlatıyoruz." şeklinde konuştu.

Balıkesir'in ülkede yaşayan her bir vatandaşın depremin acısını yürekten hissettiğine dikkat çeken Vali Şıldak, "Deprem belki bizden çok can aldı ancak, şu gerçeği de unutmamak gerekir ki; Türkiye Cumhuriyeti Devletinin toprakları üzerinde yaşayan her bir vatandaşımız bu depremin acısını iliklerine kadar yüreğinde hissetti, acının azalması için elinden ne geliyorsa fazlasıyla yaptı. Balıkesir bunu en iyi gerçekleştiren illerimizden biri. Ben tekrar burada bulunan bulunmayan, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Bir gözlemimi de ifade eden Vali Şıldak; "Büyükşehir Belediyemiz gittiği her yerde iz bıraktı. Balıkesir bu desteği gönülden sağladığını bölgede hissettirdi. Bu desteği bölgede hissettiren Büyükşehir Belediyemize de ükran borçluyuz. Osmaniye'de Jet Üssümüzün kahramanı 50 subay ve astsubayımızla dönüşümlü olarak birlikte çalıştık. Onlara da teşekkür ediyorum. Bütün kurumlarımız, her biriniz birer kahramansınız. Emniyetimiz, jandarmamız, bütün kurumlarımız canla başla mücadele ettiler. Hiçbir Balıkesirli personelimizi bir olumsuzlukla, bir yetersizlikle görmedik, duymadık, şahit olmadık. Bu da bizim için en büyük iftihar vesilesidir. Bunları dillendirerek tarihe not düşmeyi önemsiyorum" diye konuştu.


İHA
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Ayvalık'ta gecikmeli Kabotaj Bayramı coşkusu
Ayvalık'ta gecikmeli Kabotaj Bayramı coşkusu
Fethiye'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı yarışmalarla kutlandı
Fethiye'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı yarışmalarla kutlandı
Datça'da Kabotaj Bayramı kutlamaları
Datça'da Kabotaj Bayramı kutlamaları
Sinop'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı
Sinop'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı
Son Haberler
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan kaçındı
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan...
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
Serbest piyasada döviz fiyatları
Serbest piyasada döviz fiyatları

Ana Sayfa
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Spor
Kültür-Sanat
Teknoloji
SAĞLIK
YEREL
GENEL
ÇEVRE
ASAYİŞ
COVID-19
Ters Köşe
Magazin
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Politika
  • Spor
  • Ters Köşe
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim