• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Teknoloji
  • SAĞLIK YEREL GENEL ÇEVRE ASAYİŞ COVID-19 Ters Köşe Magazin Eğitim
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Kayseri Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya, esnaf temsilcileriyle bir araya geldi
GENEL
Yayınlanma: 04 Mayıs 2023 - 14:50
Güncelleme: 04 Mayıs 2023 - 14:55

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya, esnaf temsilcileriyle bir araya geldi

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB), Kayseri Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya'yı ağırladı.

GENEL
04 Mayıs 2023 - 14:50
Güncelleme: 04 Mayıs 2023 - 14:55
Yorumlar
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kayseri Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya, esnaf temsilcileriyle bir araya geldi
Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB), Kayseri Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya'yı ağırladı.

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, "Esnafımız hiçbir zaman yalnız bırakılmadı. Sizlerin nezdinde, devletimize ve hükümet yetkilerimize, esnaf ve sanatkârlarımız adına verilen destekler ve sağlanan kolaylıklar dolayısıyla teşekkür ederim" dedi. Başkan İbrahim Kaya da, esnafa yönelik desteklerin süreceğini belirterek, KESOB Başkanı Odakır'a misafirperverliği için teşekkür etti.

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya, KESOB Konferans Salonu'nda esnaf temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya Kayseri Vergi Dairesi Tahsilat Müdürü Cengiz Bağcı, Kayseri Vergi Dairesi İhtisas Vergi Dairesi Müdürü Mahmut Armutçu, Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı Usül Müdürü Mustafa Sevim, KESOB Başkanı Şeyhi Odakır ile Birlik'e bağlı Odalar'ın başkanları ve genel sekreterler katıldı.

Toplantıda konuşan KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, esnaf ve sanatkârların ödediği vergiler hakkında yapılan iyileştirmeler ve düzenlemelere değindi. Gerek yapılan düzenlemelerin gerekse 7440 numaralı yapılandırma kanunun esnafı rahatlattığını vurgulayan Başkan Şeyhi Odakır, "Devletimiz ve hükümetimiz esnafın her zamana destekçisi olmaya gayret etmiştir. 32 bin esnaf ve sanatkârın temsilcisi olarak ne zaman devletimize, hükümet yetkililerimize başvursak elimiz boş dönmedik. Her zaman desteklerini gördük, sağladıkları kolaylıkları yaşadık. Bundan dolayı Kayseri Vergi Dairesi Başkanımız Sayın İbrahim Kaya nezdinde, devletimize ve hükümet yetkililerimize esnafımıza verdikleri destekler ve iyileştirmeler, yapılandırma paketleri için şükranlarımızı sunuyorum. Esnaf temsilcileriyle bir araya gelerek sorularımızı cevaplandıracakları, sorunlarımızı dinleyecekleri, çözüm önerileri hakkında istişare yapmamıza olanak sağladıkları için saygıdeğer Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Esnafımızın yararına olacak işlerde her kimin emeği varsa Allah razı olsun. Toplantımız hayırlara vesile olsun" diye konuştu.

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya da yaptığı konuşmasında, "Düzenlenen toplantı için Sayın Şeyhi Odakır'a ve katılım gösteren esnaflarımızın temsilcileri kıymetli oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Burada toplanmamızın temel amacı 7440 numaralı yapılandırma kanunu hakkında detaylı bilgiler vermek olacak. Sunumlarımızın ardından da sorularınızı ve taleplerinizi dinleyeceğiz. Toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinize tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından 7440 numaralı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hakkında sunumlar yapıldı, kanunun kapsamı ve içeriğine dair bilgiler verildi. Sunumların ardından soru cevap kısmına geçildi. Soru cevap kısmında katılımcılar, vergi dairesi yetkililerine esnafın sorun ve talepleri hakkında sorular yöneltti.

Program, Kayseri Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya'ya KESOB Başkanı Şeyhi Odakır tarafından plaket takdim edilmesiyle ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.


İHA
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Ayvalık'ta gecikmeli Kabotaj Bayramı coşkusu
Ayvalık'ta gecikmeli Kabotaj Bayramı coşkusu
Fethiye'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı yarışmalarla kutlandı
Fethiye'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı yarışmalarla kutlandı
Datça'da Kabotaj Bayramı kutlamaları
Datça'da Kabotaj Bayramı kutlamaları
Sinop'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı
Sinop'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı
Son Haberler
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan kaçındı
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan...
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
ETÜ'ye judoda bronz madalya
ETÜ'ye judoda bronz madalya

Ana Sayfa
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Spor
Kültür-Sanat
Teknoloji
SAĞLIK
YEREL
GENEL
ÇEVRE
ASAYİŞ
COVID-19
Ters Köşe
Magazin
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Politika
  • Spor
  • Ters Köşe
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim