• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Teknoloji
  • SAĞLIK YEREL GENEL ÇEVRE ASAYİŞ COVID-19 Ters Köşe Magazin Eğitim
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ters Köşe
  3. Ukraynalı Kristina'nın ölümüyle ilgili yeni gelişme
Ters Köşe
Yayınlanma: 05 Ocak 2021 - 14:20

Ukraynalı Kristina'nın ölümüyle ilgili yeni gelişme

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Eskiçeşme Mahallesi'nde yaşayan 25 yaşındaki model ve dansçı Cyrstina Novitskaya, 3 Ocak’ta eve çilingir yardımıyla giren polis ekipleri tarafından  elleri arkadan kelepçeli ve başına poşet geçirilmiş halde sandalyede ölü bulunmuştu.Novits.

Ters Köşe
05 Ocak 2021 - 14:20
Yorumlar
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ukraynalı Kristina’nın ölümüyle ilgili yeni gelişme
Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Eskiçeşme Mahallesi'nde yaşayan 25 yaşındaki model ve dansçı Cyrstina Novitskaya, 3 Ocak’ta eve çilingir yardımıyla giren polis ekipleri tarafından  elleri arkadan kelepçeli ve başına poşet geçirilmiş halde sandalyede ölü bulunmuştu.

Novitskaya'nın ölümü için Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Oleh Nikolenko de bir açıklama yaptı.

DAVA DİPLOMATLARIMIZIN ÖZEL TAKİBİNDE

Ukrayna'da yayın yapan Kyivpost‘un haberine göre Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Oleh Nikolenko yaptığı açıklamada Cyrstina Novitskaya'nın ölümü ile ilgili olarak “Davanın Türkiye’deki Ukraynalı diplomatların özel kontrolünde olduğunu” söyledi.

Nikolenko “Ukrayna Antalya Konsolosluğu, soruşturmayı yürüten Türk kolluk kuvvetleri ve ölen vatandaşın yakınları ile temas halindedir. Konsolosluk, yerel cenaze hizmetleri ile işbirliği içinde, cenazenin ülkesine geri gönderilmesini hazırlamak için de önlemler alıyor. Nikolenko Pazartesi günü Interfax-Ukrayna ajansına verdiği demeçte, Türkiye’deki Ukraynalı diplomatlar davayı özel kontrol altında tutuyor ”dedi.

FOTO: SÖZCÜ

ANA DİLİ GİBİ TÜRKÇE BİLİYORDU

Ukrayna medyası ise Novitskaya'nın doğu dilleri eğitimi aldığı Kiev Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü mezunu olduğunu ve Türkçe’yi akıcı bir şekilde konuşması nedeniyle zaman zaman tercüman olarak da görev yaptığını yazdı.

NOVİTSKAYA'YI TANIYANLARIN İNTİHARINA İNANMADIĞI YAZILDI

Ukrayna medyasına konuşan Novitskaya'nın arkadaşları ise genç dansçının intihar edebileceğine inanmadıklarını belirterek “Kişisel hayatı biraz gizliydi. Çok neşeli renkil bir hayatı vardı, ama içine kapanıktı, intihar ettiğine inanmıyoruz “ diye konuştular.

KELEPÇE SİPARİŞ VERDİĞİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Novitskaya'nın ölümünde evinin üç kapısının kilitli olduğu, anahtarların arkasında bulunduğu, pencerelerde demir bulunmadığı ve 4 gün önce internetten kelepçe siparişi verdiği ortaya çıkmıştı.

Polis Novitskaya'nın evini gösteren kameralarda son günlerde eve girip çıkan olmadığını tespit etmiş, intihar üzerinde durulmuştu.

Novitskaya'nın cenazesinin bugün annesi Helina Novitskaya ve yakınları tarafından memleketi Ukrayna'nın Kiev kentine götürüleceği öğrenildi.

SON MESAJI ERKEK ARKADAŞINA ATTI

DHA’nın haberine göre, genç kadının en son, Kiev'de emlakçılık yapan annesi aracılığıyla tanıdığı, aynı şehirde emlakçılık yapan Türk vatandaşı erkek arkadaşına cep telefonundan, “Ben ölürsem aileme bakar mısın?” yazılı mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Kiev’in yanı sıra Bodrum’da da evi olduğu öğrenilen erkek arkadaşın, ifadesine başvuruldu. Adı açıklanmayan erkek arkadaş, ifadesinde, “Bana mesaj attı. Evli olduğum için sildim. Uzun zamandır görüşmüyorduk. Temmuz ayında Bodrum'a gelince benimle irtibata geçti bu nedenle görüşüyorduk” dedi.

# Ukraynalı
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
İstanbul’da ilginç olay: Yanan otomobili kartopu ile söndürmeye çalıştılar
İstanbul’da ilginç olay: Yanan otomobili kartopu ile söndürmeye çalıştılar
Mezar başında itiraf etmişti; mahkemede reddetti
Mezar başında itiraf etmişti; mahkemede reddetti
Elektrikli battaniye yaşlı çifti öldürdü
Elektrikli battaniye yaşlı çifti öldürdü
Çaldıkları jeneratör için ilan verip jandarmaya satmaya kalkıştılar
Çaldıkları jeneratör için ilan verip jandarmaya satmaya kalkıştılar
Son Haberler
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan kaçındı
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan...
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
Sağlık Bakanlığı görüntüleri ilk kez paylaştı: Çin'den getirilen koronavirüs aşısında laboratuvar analizi sürüyor
Sağlık Bakanlığı görüntüleri ilk kez paylaştı: Çin'den getirilen koronavirüs aşısında laboratuvar analizi sürüyor

Ana Sayfa
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Spor
Kültür-Sanat
Teknoloji
SAĞLIK
YEREL
GENEL
ÇEVRE
ASAYİŞ
COVID-19
Ters Köşe
Magazin
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Politika
  • Spor
  • Ters Köşe
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim