• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Teknoloji
  • SAĞLIK YEREL GENEL ÇEVRE ASAYİŞ COVID-19 Ters Köşe Magazin Eğitim
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Kayserispor'u yıldızlarıyla devirdi: 0-3
Spor
Yayınlanma: 14 Mart 2021 - 11:07

Galatasaray, Kayserispor'u yıldızlarıyla devirdi: 0-3

Son 2 haftada sadece 1 puan kazanan Galatasaray, Kayseri'den 3 puanla döndü.

Spor
14 Mart 2021 - 11:07
Yorumlar
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Galatasaray, Kayserispor’u yıldızlarıyla devirdi: 0-3
Son 2 haftada sadece 1 puan kazanan Galatasaray, Kayseri'den 3 puanla döndü. Sarı-kırmızılılar, Falcao ve Onyekuru'nun (2) golleriyle Kayserispor'u 3-0 yenerek zirvedeki Beşiktaş'ı takibini sürdürdü. Süper Lig’in 30. haftasında Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kadir Has Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 3-0 kazanarak iki hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı. Galatasaray’a 3 puanı getiren golleri 44. dakikada Radamel Falcao ve 81 ile 89. dakikalarda Henry Onyekuru kaydetti.

Sivasspor maçının ilk 11’inden 5 değişiklik yapan Fatih Terim, sahaya 4-4-2 taktiğiyle çıkarken Falcao ve Mostafa’yı birlikte ilk 11’de değerlendirdi. Terim, Kayserispor’a karşı çıktığı 9. lig maçında da yenilgi görmezken 8. kez galip gelmeyi başardı.

Bu sonucun ardından Kayserispor 31 puanda kalırken, Galatasaray 61 puana yükselerek lider Beşiktaş’ı takibini sürdürdü.

Ligin 31. haftasında Kayserispor, 19 Mart Cuma günü 16.00’da deplasmanda Karagümrük ile karşılaşacak. Aynı gün saat 19.00’da ise Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor’u ağırlayacak.

AYNI DAKİKADA İKİ GOL KAÇTI!

30. dakikada Luyindama’nın pasında araya giren İlhan Parlak, boştaki Henrique’ye pasını aktardı. Kaleci Muslera ile karşı karşıya kalan Brezilyalı topu sağa çekmek isterken ayağından açtı ve etkisiz bir şutla topu Muslera’ya gönderdi!

Bu pozisyon sonrasında bu kez Galatasaray etkili geldi. Yedlin’in sağ kanattan yaptığı ortaya Falcao iyi yükseldi ancak top az farkla yandan auta çıktı.

İlginizi ÇekebilirFatih Terim'den Belhanda açıklaması: 'Zarar vermesine müsaade etmeyiz'Fatih Terim'den Belhanda açıklaması: 'Zarar vermesine müsaade etmeyiz'

TAYLAN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

35. dakikada Taylan Antalyalı topla birlikte çıkmak isterken kaptırdı ve ardından ceza yayı üzerinden kayarak İlhan’a faul yaptı. Hakem sarı kartını göstererek faul verdi. Taylan bu kartla birlikte Cuma günü oynanacak Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düştü.

FALCAO’DAN TEK VURUŞ

Gol için bastıran Galatasaray’ın aradığı gol Radamel Falcao’dan geldi. Maça Mostafa ile birlikte ileri uçta başlayan Kolombiyalı golcü 44. dakikada ağları havalandırdı.

Sol kanattan Saracchi’nin yaptığı tehlikeli ortaya savunmadan önce müdahale eden Falcao sağ ayağıyla dokunduğu topu uzak köşeye göndererek kaleci Doğan’ı çaresiz bıraktı: 1-0.

Uzun sakatlığının ardından yavaş yavaş süreleri artan Falcao, Sivasspor maçında attığı 2 golün ardından Kayserispor filelerini de havalandırarak son 2 maçta 3 gol atmış oldu.

FEGHOULI ‘DALYA’ DEDİ

2017-2018 sezonun başında Galatasaray’a transfer olan Sofiane Feghouli, 75. dakikada Gedson Fernandes’in yerine oyuna dahil oldu.

Cezayirli futbolcu, bu maçla birlikte sarı-kırmızılı takımla 100. maçına çıkarak ‘Dalya’ yaptı!

FALCAO DİREKTEN DÖNDÜ, ONYEKURU TAMAMLADI

Oyuna 68. dakikada Emre Akbaba’nın yerine dahil olan Onyekuru, takımının 2. golünü attı. Radamel Falcao’nun ceza sahasında çektiği şutta üst direkten dönen topu iyi takip eden Nijeryalı, sol ayağıyla tamamlayarak skoru 2-0’a getirdi. Onyekuru 6 maç sonra gol sevinci yaşamış oldu.

MAÇA NOKTAYI DA ONYEKURU KOYDU

Karşılaşmanın 89. dakikasında Onyekuru bir kez daha sahneye çıktı. Feghouli’nin şık pasında savunmanın arkasına çok iyi sarkan ve ofsayt çizgisine de dikkat eden Onyekuru, kaleci Doğan ile karşı karşıya pozisyonda iyi bir bitiriş yaparak topu filelere göndermeyi başardı: 3-0.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı
Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı
Aziz Yıldırım: "Direnişin ateşini yakan Fenerbahçe'nin kendisidir"
Aziz Yıldırım: "Direnişin ateşini yakan Fenerbahçe'nin kendisidir"
Kasımpaşa, sezonu açtı
Kasımpaşa, sezonu açtı
Manisa ekibi, NBA patentli Elijah Hughes'u kadrosuna kattı
Manisa ekibi, NBA patentli Elijah Hughes'u kadrosuna kattı
Son Haberler
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan kaçındı
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan...
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
Eski TİM Başkanı Oğuz Satıcı, beyin kanaması geçirdi
Eski TİM Başkanı Oğuz Satıcı, beyin kanaması geçirdi

Ana Sayfa
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Spor
Kültür-Sanat
Teknoloji
SAĞLIK
YEREL
GENEL
ÇEVRE
ASAYİŞ
COVID-19
Ters Köşe
Magazin
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Politika
  • Spor
  • Ters Köşe
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim