• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Teknoloji
  • SAĞLIK YEREL GENEL ÇEVRE ASAYİŞ COVID-19 Ters Köşe Magazin Eğitim
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Karabük karıştı… Başkandan futbolcuya küfürlü mesaj
Spor
Yayınlanma: 25 Şubat 2021 - 14:01

Karabük karıştı… Başkandan futbolcuya küfürlü mesaj

Daha önce bazı basın mensuplarına da küfürlü mesajlar attığı bilinen Karabükspor Kulüp Başkanı Mehmet Yüksel bu sefer futbolcusuna küfürlü mesajlar yolladı.

Spor
25 Şubat 2021 - 14:01
Yorumlar
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Karabük karıştı… Başkandan futbolcuya küfürlü mesaj
Daha önce bazı basın mensuplarına da küfürlü mesajlar attığı bilinen Karabükspor Kulüp Başkanı Mehmet Yüksel bu sefer futbolcusuna küfürlü mesajlar yolladı. Mesajları teknik ekipte yer alan Beşiktaş ve milli takımın eski oyuncusu İbrahim Kaş, sosyal medya hesabından paylaştı. Bu olay kentte büyük tepkiyle karşılandı. Bir zamanlar performansıyla Süper Lig'de önemli işler yapan, tarihinde bir kez Türkiye'yi 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etme şansı yakalayan Kardemir Karabükspor, son yıllarda içinden çıkılması güç bir maddi kriz yaşıyor.

Yaşanılan krizlere bir de Kulüp Başkanı Mehmet Yüksel'in sosyal medya hesabı üzerinden futbolcusuna attığı küfürlü mesajlar eklendi. Beşiktaş ve milli takımın eski oyuncusu İbrahim Kaş, Mehmet Yüksel'in istediği oyuncuları oynatmadığı gerekçesiyle kendisini hain ilan ettiğini belirtti ve bir futbolcuya atılan küfürlü mesajları sosyal medya hesabından paylaştı. Yüksel'in attığı mesajlarda “Demek ki sen de onlardansın o zaman. Ben Mehmet Yüksel. Bilmiyorsan öğren. A… Hırsızlarla uğraşan. Şerefsizleri …” ifadeleri yer alıyor.

“Karabük halkından binlerce kez özür dileyerek…”

Kaş, paylaşımında Başkan Yüksel'in maçtan bir gün önce kendisine mesaj attığını ve 2 futbolcuyu oynatmaması için emir verdiğini dile getirerek, “Ben ömrüm boyunca hep doğruyu, hak yememeyi öğrendim. Beni oynatma dediği futbolcuları oynattığım için görevime son vermiş. Karabük halkından binlerce kez özür dileyerek yüzlerce mesajları futbolculara attığı, affınıza sığınarak bunları sizinle paylaşacağım. Koskoca Karabükspor'u böyle ahlak yoksunu, personeline kuruş ödemeyen, tuvalet kağıdı bile almaktan aciz bir insana emanet edildiğinden utanç duyuyorum. Yazık” dedi.

İbrahim Kaş, yaptığı diğer paylaşımda ise Yüksel'in genç oyuncuların ailelerine çocuklarını profesyonel yapma karşılığında 20 bin TL para istediğini de iddia etti. Kaş'ın paylaşımında, “Mehmet Yüksel denen bu zat gencecik gariban futbolcuların ailelerinden oğlunu profesyonel yaparım ama 20 bin TL alırım diye söyleyip aldığı onlarca aile var. Daha onlarca şeyler var. Ben yıllarca 78 numaralı formayı sırtımda taşıdım. Eğer ki koskoca Kardemir Karabükspor'u bu sapkın adama emanet ettiysek yazıklar olsun bize” sözleri yer aldı.

Başkan Yüksel'in borçlu olduğu kulüp personelleri ve futbolcularının telefonlarını da açmayarak, onlara küfürlü mesajlar atması kentte tepkilerin artmasına neden olurken, kulübün yeni bir yapılanmaya gidilmesi yönünde yetkilerin duruma el koyması çağrısında da bulunuldu.

İlginizi ÇekebilirBeşiktaş maçı öncesi ihtar şokuBeşiktaş maçı öncesi ihtar şoku
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı
Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı
Aziz Yıldırım: "Direnişin ateşini yakan Fenerbahçe'nin kendisidir"
Aziz Yıldırım: "Direnişin ateşini yakan Fenerbahçe'nin kendisidir"
Kasımpaşa, sezonu açtı
Kasımpaşa, sezonu açtı
Manisa ekibi, NBA patentli Elijah Hughes'u kadrosuna kattı
Manisa ekibi, NBA patentli Elijah Hughes'u kadrosuna kattı
Son Haberler
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan kaçındı
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan...
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
Trabzonspor’a 5 ayda 10 milyon TL gelir
Trabzonspor’a 5 ayda 10 milyon TL gelir

Ana Sayfa
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Spor
Kültür-Sanat
Teknoloji
SAĞLIK
YEREL
GENEL
ÇEVRE
ASAYİŞ
COVID-19
Ters Köşe
Magazin
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Politika
  • Spor
  • Ters Köşe
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim