• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Teknoloji
  • SAĞLIK YEREL GENEL ÇEVRE ASAYİŞ COVID-19 Ters Köşe Magazin Eğitim
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Marius Sumudica: Bundan sonra hakemlerle konuşmayacağım
Spor
Yayınlanma: 04 Şubat 2021 - 17:52

Marius Sumudica: Bundan sonra hakemlerle konuşmayacağım

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica, şu anki durumlarına göre ligde kalmalarının önemli olduğunu belirterek, "Hedefim bu sezon ligi 12'nci sırada bitirmek.

Spor
04 Şubat 2021 - 17:52
Yorumlar
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Marius Sumudica: Bundan sonra hakemlerle konuşmayacağım
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica, şu anki durumlarına göre ligde kalmalarının önemli olduğunu belirterek, "Hedefim bu sezon ligi 12'nci sırada bitirmek. Gelecek yıl inşa edeceğimiz takımla da ligi 7-8'inci bitirmek istiyoruz dedi. Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 24’üncü haftasında 6 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesisleri’nde devam ediyor. Yeşil-mavililerde bugün yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Marius Sumudica, son oynadıkları Kasımpaşa maçında galibiyeti hak eden taraf olduklarını söyledi.

“KASIMPAŞA MAÇINI KAZANMAYI HAK ETMİŞTİK”

Sumudica, duran toplardan gol yeme sorununu çözmeleri gerektiğini belirterek, “1-0 öndeydik, belki maçı orada bitirmeliydik. Son iki maçta bir kornerden, bir de frikikten gol yemek kabul edilebilir değil. Çünkü o golü yemesek Fenerbahçe maçını kaybetmeyecektik. Daha fazla şansımız vardı. Kasımpaşa maçında da 1-0 öne geçtik. Ama sonra Dilaver’e faul var, sonra da top zaten kornere çıkmadı. Ama bu hakemin başka bir hatasıydı. Ama asıl hata bizdeydi. Duran topta kornerde altıpasın içinden ayak içiydi oyuncu vuramaz. Ben bunu kabul edemem. Yine de memnunum, sadece 2 gol yedik. İkisi de sabit anlarda, duran toplarda geldi. Biri kornerden, biri frikikten geldi; bu sorunu daha fazla konsantre olarak, daha fazla özen göstererek çözebiliriz. Ben geçmişten bahsetmekten hazzeden bir hoca değilim. Ama buradaki insanlara bir şey söylemek istiyorum çünkü buradaki insanlar çok sıcakkanlı, tıpkı benim gibi. Hayatımda son 16 yılda, kariyerimde sürekli bir takım çalıştırdım, hiçbir zaman evimde oturmadım. Ben buraya bu takımın potansiyeline güvendiğim, inandığım için geldim. Şehri de çok sevdim, burada ihtiyacınız olan her şey var; dağ, deniz. Ama sonuçları almazsanız bunların hiçbiri yeterli değil” diye konuştu.

“HAKEMLER İÇİN BİR ÖDÜL GİBİYİM; BENİ ATINCA MUTLU OLUYORLAR”

Rize’ye geldiğinde oyuncuların fiziksel açıdan daha iyi durumda olacaklarını tahmin ettiğini anlatan Sumudica, şöyle devam etti: “Ama şu anda durum ne yazık ki öyle değil. Bir test yaptım; bu takımda fiziksel açıdan işler pek iyi değil. Geçmişte bu takımla çalışan teknik heyetin sırtına bu sorumluluğu yüklemek istemiyorum. Bir de kovidden çıkan 9 oyuncu var. Onlar tamamen bitik durumda. 2 hafta odada kapalı kalınca geri gelmek için 2 haftaya ihtiyacınız var. Kovidden çıkan oyuncuları direkt oynatmak zorunda kaldım. Göreceksiniz ki günbegün daha iyiye gidecek bu takım. Bana soracak olursanız biz Kasımpaşa’ya karşı 1 puan kazandık. Şu anki durumumuzda 1 puanı ben kazanç olarak görüyorum. Ve eğer kulübede olabilseydim bu maçı kazanırdık. Gelecekte daha dikkatli olmalıyım, bunun bilincindeyim. Şu anda bütün hakemler için ben bir ödül gibiyim. Herkes Sumudica’yı attığı zaman mutlu oluyor. Bugünden itibaren ben onlara bu fırsatı asla vermeyeceğim. Onlarla konuşmayacağım. Sadece kendi takımımla konuşacağım.”

“HİÇ BİR MAÇA 1 PUAN İÇİN HAZIRLANMAM”

Alanyaspor maçında bir sürprizi olacağını kaydeden Rumen teknik adam, “Başka bir futbol oynayacak bu takım. Alanya’ya 3 puan almak için gidiyoruz. 1 puan alırsak iyi, 3 puan alırsak tabii ki daha iyi. Ama biz orada yenilmeyeceğiz. Ben hiçbir maça 1 puan almak için hazırlanmam. Bundan sonra adamını tutmayan oyuncum olursa, onun yüzünden gol yersek, bir sonraki maçta kulübede durur. Çünkü bazen bir maçı bir frikikle ya kazanırsınız ya da kaybedersiniz” dedi.

“HEDEFİM LİGİ 12’NCİ SIRADA BİTİTMEK”

Takıma katılan yeni isimlerle ilgili konuşmanın erken olduğunu ifade eden 49 yaşındaki çalıştırıcı, şunları söyledi: “Soderlund’u 5 takım istiyordu Türkiye’den. Ve ben onların elinden kaparak buraya getirdim. Gelir gelmez oynamaya başladı. Biraz zaman vermek lazım oyunculara. Zaten ben buraya geldiğimde iyi bir oyuncu kadrosu vardı. Ben 7-8 transfer istiyorum da diyebilirdim. Bunu demedim çünkü Rize benim kulübüm. 5-6 maç sonra yeni gelen oyuncularla ilgili bir değerlendirme yapabiliriz. Ben 10 yıldır bu işi yapıyorum ve hiçbir kulüpten kovulmadım. Sadece Gaziantep’ten yaptığım bir açıklama yüzünden ayrılmak durumunda kaldım. Burada 1,5 yıllık bir kontratım var. Hedefim bu sezon ligi 12’nci sırada bitirmek. Aslında şu anki durumumuzu baz alırsak ligde kalmak önemli. Gelecek yıl inşa edeceğimiz takımla da ligi 7-8’inci bitirmek istiyoruz.”

REMY ALMANYA’YA GİDİYOR

Sumudica sakatlığı bulunan Remy ile ilgili olarak da, “Remy’i Almanya’ya gönderiyorum, çünkü orada sorunu çözmesi için uzman birilerini bulduk. Tedavisini olup buraya dönmesini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

# Marius
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı
Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı
Aziz Yıldırım: "Direnişin ateşini yakan Fenerbahçe'nin kendisidir"
Aziz Yıldırım: "Direnişin ateşini yakan Fenerbahçe'nin kendisidir"
Kasımpaşa, sezonu açtı
Kasımpaşa, sezonu açtı
Manisa ekibi, NBA patentli Elijah Hughes'u kadrosuna kattı
Manisa ekibi, NBA patentli Elijah Hughes'u kadrosuna kattı
Son Haberler
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan kaçındı
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan...
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
Attila Szalai: Derbiyi oynamak için sabırsızlanıyoruz
Attila Szalai: Derbiyi oynamak için sabırsızlanıyoruz

Ana Sayfa
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Spor
Kültür-Sanat
Teknoloji
SAĞLIK
YEREL
GENEL
ÇEVRE
ASAYİŞ
COVID-19
Ters Köşe
Magazin
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Politika
  • Spor
  • Ters Köşe
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim