• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Teknoloji
  • SAĞLIK YEREL GENEL ÇEVRE ASAYİŞ COVID-19 Ters Köşe Magazin Eğitim
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Papiss Cisse: 'Fenerbahçe Türkiye'nin Real Madrid'i'
Spor
Yayınlanma: 24 Şubat 2021 - 09:51

Papiss Cisse: 'Fenerbahçe Türkiye'nin Real Madrid'i'

Fenerbahçe'nin tecrübeli forveti Papiss Cisse, Senegal'in YouTube'da yayın yapan kanalı 2sTV'ye açıklamalar yaptı.

Spor
24 Şubat 2021 - 09:51
Yorumlar
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Papiss Cisse: ‘Fenerbahçe Türkiye’nin Real Madrid’i’
Fenerbahçe'nin tecrübeli forveti Papiss Cisse, Senegal'in YouTube'da yayın yapan kanalı 2sTV'ye açıklamalar yaptı. Deneyimli golcü Fenerbahçe'nin Türkiye'nin Real Madrid'i olduğunu söylerken Bayern Münih itirafında bulundu. Sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan ancak, geride kalan haftalarda bekleneni veremeyen Papiss Cisse, kariyerine ilişkin önemli detayları anlattı. Senegal’in YouTube’da yayın yapan 2sTV kanalına özel röportaj veren 35 yaşındaki forvet, kariyerinin geldiği noktadan memnun oldğuunu söyledi.

Yıldız futbolcu, “35 yaşımdayken Fenerbahçe ile sözleşme imzaladım. Hangi Afrikalı futbolcu 35 yaşına geldiğinde Fenerbahçe gibi bir takımla sözleşme imzalayabildi? Fenerbahçe, Türkiye’nin Real Madrid’i ve 30 milyondan fazla taraftarımız var. Kendimle gurur duyuyorum” dedi.

Bir dönem İngiltere Premier Lig’de Newcastle United forması giyen ve Türkiye’de de Alanyaspor ile mücadele eden Cisse, bugünlere gelebilmek için çok emek verdiğini dile getirdi. “Bu seviyeye gelmek için çok çalıştım” diyen Cisse, “İngiltere’ye gidip yatmadım. Hala sabah erken kalkıyorum, takımla çalışıyorum ve eve geldiğimde de antrenman yapmaya devam ediyorum. Evimde spor salonum var. Tembel biri değilim” ifadelerini kullandı.

İlginizi ÇekebilirFenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi son durum: İrfan Can ve Luiz Gustavo...Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi son durum: İrfan Can ve Luiz Gustavo...

“Bırakmaya hazırım”

Kariyerini noktalamaya hazır olduğunu söyleyen Cisse, “Biliyorum, bir gün kariyerim sona erecek. Mental olarak buna hazırım, kendimi hazırladım. Emekli olmaya hazır olmayan çok fazla oyuncu var, bıraktıklarında da büyük bir şokla karşılaşıyorlar. Uzun zamandır kendime, ‘Papiss, bir gün kapıyı çalacaksın, açacaksın ve başka şeyler yapmak için adım atacaksın’ diyorum. Psikolojik olarak da mental olarak da emekliliğe hazırım. Bugün bile bırakmaya hazırım. Benim hedefim, kapıyı açtığımda başımın dik olması” şeklinde konuştu.

Öte yandan Senegal Milli Takım Teknik Direktörü Aliou Cisse ile bir sorunu olmadığını söyleyen başarılı forvet, “Cisse benim kardeşim. Beni takıma çağırırsa göreve hazırım. Bu tartışmaya kapalı bir konu. Çünkü ben bir Senegalliyim” diyerek görev verilmesi halinde milli formayı giymeye hazır olduğunu söyledi.

İlginizi ÇekebilirFenerbahçe için köprüden önce son çıkış TrabzonFenerbahçe için köprüden önce son çıkış Trabzon

“Bayern Münih’i reddettim”

Alman devi Bayern Münih’in kendisini transfer etmek istediğini söyleyen Cisse, “2012 Afrika Uluslar Kupası’ndan önce Bayern Münih beni istedi. Menajerim teklifi iletti ama Bayern kupada oynamamı istiyordu. Bu yüzden teklifi reddettim. Menajerime ‘Bayern’i değil Senegal’i seçiyorum’ dedim” sözleriyle transferin neden gerçekleşmedini anlattı.

Fransa’nın Metz takımında parlayan Cisse, 2012 yılında 12 milyon Euro bedelle Newcastle United’a transfer oldu. Deneyimli futbolcu, 2016’da transfer olduğu Çin ekibi SD Luneng’ten ayrıldıktan sonra 2018 yılında bedelsiz olarak Alanyaspor’a imza attı.

Bu sezon Fenerbahçe ile 19 Süper Lig maçına çıkan Senegalli futbolcu 4 gol-1 asistlik performans sergiledi.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı
Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı
Aziz Yıldırım: "Direnişin ateşini yakan Fenerbahçe'nin kendisidir"
Aziz Yıldırım: "Direnişin ateşini yakan Fenerbahçe'nin kendisidir"
Kasımpaşa, sezonu açtı
Kasımpaşa, sezonu açtı
Manisa ekibi, NBA patentli Elijah Hughes'u kadrosuna kattı
Manisa ekibi, NBA patentli Elijah Hughes'u kadrosuna kattı
Son Haberler
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan kaçındı
BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in Cenin saldırısını kınamaktan...
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Toroslar'da bayram sonrası çöp konteynerleri dezenfekte edildi
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Karadeniz gazı, Zonguldak'ın enerjisini artırdı
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
Fındık üreticileri BOTAŞ'a seslendi
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
FETÖ şüphelisi eski Ege Üniversitesi Rektörü Hoşcoşkun yakalandı
Kayserispor’da Dan Petrescu ile yollar ayrıldı
Kayserispor’da Dan Petrescu ile yollar ayrıldı

Ana Sayfa
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Spor
Kültür-Sanat
Teknoloji
SAĞLIK
YEREL
GENEL
ÇEVRE
ASAYİŞ
COVID-19
Ters Köşe
Magazin
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Politika
  • Spor
  • Ters Köşe
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim